3 februar 2010

Sne og ny bil.

Torsdag d.28 januar var vi i faxe og afhente den nye (brugte) bil, endelig en stationcar til os Da vi kom hjem blev den gamle tømt og autostol mv blev flyttet over i den nye.Samme nat bliver den gamle sierra dælme stjåldet


Fredag tog vi en tur i Zoo og Jonathan NØD det. Vi så en masse aktive dyr derinde, så det var en super dejlig tur. Billeder kommer en af dagene på ‘billede’-siden.


Igår, tirsdag d.2 februar var jeg en tur i næstved idag og det gik fint nok.Dog var der begyndende meget sne på den sidste strækning fra Faxe til Karise.Nic ville hentes da han ikke ville køre fra arbejde tidligere med de der skulle mod/igennem Karise.


Var ikke meget for at skulle ud og køre da sne-vejret havde taget en del til.Men da jeg havde hentet Jonathan kørte vi afsted mod Faxe. Der var kommet en del mere sne og pludslig er der intet greb i bilen, det føles bare som skøjtebane. Så bilen glider over i den anden vejbane og ud i grøften!


Der sidder jeg så med en grædende dreng på bagsædet. Heldigvis er der intet sket andet end forskrækkelsen.Ringer til Nic, til vejhjælp osv osv.I mellemtiden kommer der så en sneskovl der så overdænger bilen og er du vimmer hvor blev Jonathan forskrækket, han skreg helt vildt.
Men inden vejhjælpen kommer frem er der en flink mand i en 4 hjulstrækker der gerne vil trække mig fri. Men han hiver for meget i den forkerte retning så bliver knaldet lige ind i et vejskilt så venstre fordør får en MEGA bule


Så vores fine nye bil skal nu allerede på værksted, øv.



Nu vil jeg for en gangs skyld ikke have mere sne!!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

En helt almindelig fredag.

Tur i Legoland.

Halloween 2015.